Esti viitoare mireasa sau furnizor de servicii, intra in cel mai tare grup dedicat nuntilor din Romania. Completeaza formularul de mai jos si primesti acces imediat
settings
settings
settings
Ce vei descoperi in grup?
Odata intrat in grup, poti pune orice intrebare legata de organizarea nuntii
looks_one
Foste si viitoare mirese din toata tara
Intreaba miresele!

Un trib de mirese si foste mirese din toata tara gata sa te ajute cu sugestii, sfaturi si idei practice din propria experienta dar si din cele invatate la seminarul Power Miresici si mai ales din cursurile Wedding Mastery. 

looks_two
Cei mai buni furnizori de nunti 
Gaseste-ti partenerii pentru nunta!

Cei mai profesionisti furnizori de nunta sunt aici, gata sa impartaseasca din experienta lor oricui are nevoie de un sfat legat de alegerea celor mai potrivite produse si servicii de nunta. Pune intrebari, cere oferte si vei gasi parteneri de incredere pentru nunta ta.

looks_3
Mac Florea - Primul Wedding Coach din Romania!
Moderator implicat si sesiuni de consiliere LIVE

Acest grup este moderat direct de Mac Florea, fondatorul Wedding Mastery, prima si unica platforma de cursuri online din Romania pentru o nunta de succes si fara datorii. Mac Florea detine si administreaza direct acest grup, raspunde intrebarilor si tine sesiuni de consiliere live cu mirii pe diverse teme de interes comun. 

looks_4
Inspiratie
inspiră-te pentru a alege ceea ce contează
Cand esti in pana de inspiratie acceseaza puterea grupului. Nici nu stii de unde vei primi o idee frumoasa, utila, inedita, perfecta pentru tine din toate punctele de vedere. Cele 2500 de mirese plus cele cateva sute de furnizori sunt o sursa valoroasa si constanta de idei.
looks_5
Educatie
Invata cum sa ai o nunta de succes
 Ajutor, ma casatoresc! este un grup specializat, creat pentru a invata mirii cum sa sa aiba o nunta de succes si fara datorii. Ideea ca nunta iti schimba viata a dat startul unei revolutii la nivelul organizarii nuntii si sta la baza felului in care functioneaza grupul. 
looks_6
Valoare
Ofera valoare si vei primi valoare
Nu ne permitem sa risipim timpul mirilor cu intrebari vagi si raspunsuri fara greutate. Fiecare subiect este atent selectat, creat sa produca reactii, sa starneasca discutii productive si mai ales sa aduca in prim plan solutii practice pentru miri si mirese.
Sute de miri invata cum sa-si organizeze o nunta de succes si fara datorii
Inscrie-te in grup si invata si tu!
Miri care au gasit raspunsuri la intrebarile lor in grup
Grupul nostru se mareste de la o zi la alta
Fiecare membru nou aduce valoare pentru ceilalti iar comunitatea noastra devine pe zi ce trece mai bogata in continut de calitate pentru mirii din toata tara.
[bot_catcher]